El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos reconeix estar preocupat per la dona: “Té molta por”
  • CA

Pablo Motos i els seus col·laboradors d’El Hormiguero han parlat sobre els problemes de la vacuna AstraZeneca en la tertúlia d’actualitat. La relació de la injecció amb possibles trombosis preocupa bona part de la població, especialment a aquells que ja s’han posat la primera dosi d’aquesta vacuna. És el cas de la dona del presentador, que estaria molt espantada per què passarà ara que se sap que té relació amb els trombes.

“Jo tinc a casa aquest problema de la por. La meva dona té molta por… S’està intentant tranquil·litzar perquè ho llegeix tot per informar-se bé. Però és clar… Et posen la vacuna, arribes a casa i de sobte escoltes en els informatius que la vacuna té relació amb els trombes. Doncs això li ha passat a la meva dona, a qui li han posat la primera dosi. Jo arribo a la nit i veig que està acollonida“, relatava Motos.

Una situació complicada que fa patir a la seva dona, que no sap si li acabaran posant la segona dosi o no: “Ahir a la nit em deia que potser li acabaven posant una dosi d’una altra vacuna… Perdó, però no cal anar a Salamanca per saber que aquí s’està improvisant”.

Caldrà esperar a les conclusions de l’OMS i de cada país per veure què s’acaba fent amb aquestes persones a les que els falta la segona dosi. Una problemàtica que sembla lluny de trobar una solució que agradi a tothom.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa