El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos, destrossat, dedica el programa a la mare hores després de la seva mort
  • CA

Pablo Motos ha fet seu ‘El Hormiguero’. El programa líder d’Antena 3 no pot tenir un altre presentador, perquè ‘El Hormiguero’ és Pablo Motos. La professionalitat del valencià és innegable, ja que no hi ha hagut dia que cancel·lés l’emissió. Però ha estat aquest dimarts quan ha acabat d’evidenciar que és capaç de treballar fins i tot durant un dels pitjors dies de la seva vida.

 

Durant tot el programa va mostrar la seva cara més divertida com sempre, mentre feia bromes amb la seva estimada Laura Pausini. La convidada va ajudar-lo molt durant els últims minuts, quan Motos va confessar que volia dedicar el programa a la seva mare, ja que havia mort aquell matí: “No sé si seré capaç de dir-ho… Vull dedicar-li el programa a la meva mare, que ha mort aquest matí”. 

 

Pablo Motos dedica l'últim programa a la seva mare
Pablo Motos dedica l’últim programa a la seva mare | Antena 3

 

Pablo Motos dedica l'últim programa a la seva mare
 | Antena 3
 

Amb llàgrimes als ulls, un dolor patent i molt de sentiment, Motos es va trencar. La convidada va abraçar-lo, un moment molt tendre que ell va aprofitar per enviar un petó al cel. Pell de gallina.

 

 

La mare de Pablo Motos, Amelia Burgos, va ser col·laboradora del programa fa un parell d’anys. Divertida, simpàtica i sincera, va protagonitzar moments molt divertits durant la seva secció telefònica, en la qual trucava en directe i feia un parell de preguntes al convidat. Fins i tot va voler ensenyar la seva immensa col·lecció de rellotges a l’audiència.

 

 

Una dona excepcional que ha ajudat ‘El Hormiguero’ a créixer encara més. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa