El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos: “No em confinaria amb Puigdemont perquè no toca bé la guitarra”
  • CA

Pablo Motos ha entrevistat telemàticament Iñaki Gabilondo en una nova emissió de ‘El Hormiguero’. El periodista va mostrar-se molt preocupat per com acabarà tota la crisi del coronavirus, encara que va optar per no criticar gaire el govern: “Seria molt fàcil criticar ara què estan fent. Fan tot el que poden, encara que estiguin prenent decisions impopulars o poc encertades. Estan perduts i ningú té una referència a la qual agafar-se. El que em sembla lamentable és que cada país d’Europa estigui buscant la seva pròpia recepta”. 

Les paraules més comentades de la nit, però, les va pronunciar Pablo Motos. El presentador va proposar un joc, afirmar amb quina cara coneguda passarien el confinament. Una cosa té clara, amb qui no ho faria: amb Carles Puigdemont.

Una afirmació que no va sorprendre a ningú, fins que va exposar els motius: “Però no ho dic per política, eh? És per com toca la guitarra. A veure, Puigdemont, no et surt bé. Les cançons dels Beatles no et surten bé, així que no les toquis”. “Per respecte als pocs Beatles que queden també, que poden morir si veuen el vídeo”, afegia el Monaguillo fent broma. 

Unes declaracions que tornen a evidenciar què pensa Pablo Motos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa