El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos: “La pena ens ha segrestat i els polítics no ens salvaran”
  • CA

Dani Martín ha acudit al plató d’El Hormiguero per concedir una entrevista en la qual ha lamentat haver-se vist obligat a cancel·lar la gira. Pablo Motos ha xerrat amb el cantant sobre la pandèmia i com ha canviat la vida de tots des que va arribar el virus al nostre país: “Tu recordes la vida abans de la Covid-19? És com una nebulosa, com que se m’ha oblidat. Han passat només set mesos i sembla que ens hàgem acostumat. La vida ja és això”. El presentador va voler compartir una visió una mica negativa: “Amb el coronavirus ens està passant una cosa greu i és que ens està inundant la tristesa. El problema és que és muda i ens està passant a tots alhora, per això no ens adonem”.

“Com que no hi ha perspectiva de futur, moltes coses ens sembla que ja no tenen sentit. Però hem d’anar molt de compte amb això que ens està passant, perquè ens està passant a tots. No podem deixar que l’esgotament ens posi en pausa, per això és tan important que treguis un disc ara i que la vida segueix. No podem posar-nos en pausa perquè això és com enterrar-se en vida”, reflexionava Pablo Motos. 

Antena 3

Considera que ets feliç quan et mous i progresses: “A dins nostre sempre tenim molt de xivarri i quan cada dia les notícies són dolentes… si deixes que el teu cap vagi lliure, et segresta la pena i t’enfonsa. És llavors quan has de recordar que el propietari del teu cap ets tu i que només tu decideixes què entra i què no entra en el teu cap. L’única medicina que podem donar al món és la música i l’humor. Hem de recuperar el desig de viure alegrament”. 

El convidat, amb la boca oberta per aquest discurs, va voler aplaudir-lo públicament: “Per què no fas una moció de censura? Necessitem gent que ens digui això, collons. Sembla que hi ha una altra guerra paral·lela a la Covid-19 i és molt cansat. Necessitem aquest discurs, treure discos i continuar vivint”. 

Pablo Motos i Dani Martín / Antena 3

Finalment, Pablo Motos acabava amb una imatge una mica més optimista: “La gent deixarà això enrere. No seran els polítics els que ens salvin, pel que sembla. No es veu a l’horitzó que els polítics facin alguna cosa per nosaltres. Una cosa és la gent i una altra cosa és el poder, doncs ells sabran. La gent ens hem d’ajudar i ho estem fent, encara que és cert que hi ha malparits”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa