El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos, positiu en coronavirus: “Estic francament fotut perquè m’hauré de quedar uns dies a casa”
  • CA

Des que tingués contacte amb un positiu en coronavirus, que la salut de Pablo Motos ha estat en boca de tothom. En un principi semblava que tot havia estat una falsa alarma, tenint en compte que la prova serològica no era concloent i el presentador donava negatiu en la PCR. Poc després d’anunciar que tornaria al programa l’endemà mateix, els resultats de la segona PCR eren positius i tornava a agafar el relleu d’El Hormiguero Nuria Roca. Pablo Motos ha confirmat, finalment, el seu positiu en coronavirus i haurà d’estar en quarantena dues setmanes: “Estic sense símptomes i em trobo bé. Us agraeixo a tots la quantitat de mostres d’estima que he rebut, sense cap mena de dubte són la millor medicina quan et trobes així fluix”, ha agraït en un vídeo a Instagram.

“M’hauré de quedar uns dies a casa, però repeteixo que estic bé i que no tinc símptomes. Teletreballaré, així que em seguireu veient a El Hormiguero encara que des del darrere”, explica. Estarà de baixa fins al pròxim 15 de febrer, en principi, quan li tornaran a fer la PCR a veure si ja és negatiu i ha superat la malaltia. En una videotrucada amb Nuria Roca, recalcava que es troba perfectament: “Ara bé, per una altra banda estic francament fotut perquè veig el programa i ho trobo tot a faltar. És una sensació raríssima veure-ho tot des de casa”.

Una absència de Pablo Motos en el programa històrica, ja que mai no havia faltat a la seva cita amb els teleespectadors en els 15 anys de programa, ni quan l’han hagut d’operar o ni tan sols en la mort dels seus pares. En el seu lloc han col·locat Nuria Roca, que està complint amb nota i s’ha guanyat l’aplaudiment de l’audiència. La veurem al capdavant de l’espai en aquestes dues pròximes setmanes, un projecte que pot ajudar-la molt en la seva projecció mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa