El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fúria contra Pablo Motos: missatge alarmista i incoherències
  • CA

Pablo Motos l’ha tornat a fer grossa en directe. El presentador ha aprofitat l’aparador que li ofereix el seu programa d’Antena 3 per enviar una advertència als teleespectadors sobre la perillositat d’aquesta nova onada de coronavirus. El missatge ha estat qualificat d’alarmista i li ha causat moltes crítiques, les que s’accentuaven encara més quan les càmeres el gravaven fent una abraçada al convidat quan cap dels dos duia mascareta.

I què deia el valencià en el seu discurs? “Tinc bona informació i puc dir que aquest és un dels virus més contagiosos que es coneixen. En dues o tres setmanes podrien col·lapsar els hospitals, haurem de fer quarantenes i els nens poden posar en perill tota la família quan es contagiïn a les escoles”. I, com era d’esperar, no perdia l’ocasió i aprofitava per criticar la gestió de Pedro Sánchez: “El nostre president es reunirà dimecres amb els presidents autonòmics per veure si poden fer una estratègia conjunta que no els penalitzi a cap d’ells políticament. No espereu que ens salvin ells. Aquesta és una emergència i no sabem a què ens enfrontarem la setmana vinent. No espereu que arribin les prohibicions i protegiu-vos més. Això no és una onada, és un tsunami”.

El presentador assegurava que ha cancel·lat el viatge que havia organitzat per passar el Nadal a París i que ha suspès tots els dinars familiars, així com també destacava el gran nombre de contagis que està havent-hi al seu voltant: “La gent del meu entorn està caient com rates. Tinc un munt d’amics famosos que s’han contagiat aquests últims dies. A l’equip feia mesos que ningú no donava positiu i aquest matí n’han caigut vuit”.

Davant d’aquest missatge d’intranquil·litat, molts teleespectadors li han recordat que no és epidemiòleg i que ha d’anar amb compte amb generar pànic: “Pablo Motos ha fet en dos minuts tot el que no ha de fer un mitjà de comunicació. Ha creat alarmisme i por, ha fet veure que és un expert quan no ho és i ha desinformat perquè les competències de sanitat recauen en les comunitats autònomes i no en el govern central”, deia un.

Però no era l’únic que el criticava, ja que el seu nom s’ha convertit en tendència a Twitter: “Prou de missatges alarmistes. Prou de presentadors com Pablo Motos que difonen el terror sense rigor científic”. Una nova polèmica que converteix el presentador en un dels més controvertits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa