Pablo Motos, confinat amb coronavirus i una malaltia que l’agreuja

El presentador ha reconegut que ha estat molt espantat perquè l'asma podria haver empitjorat el seu estat

Pablo Motos tornarà aquesta nit al capdavant d’El Hormiguero després de la seva primera baixa mèdica. El presentador va donar positiu en Covid, el que el va obligar a fer la quarantena des de casa. Nuria Roca ha estat la seva substituta aquests dies, un paper que ha agradat molt als teleespectadors.

En l’última videotrucada des de casa, Pablo Motos ha reconegut que estar tancat a l’habitació sense poder sortir l’ha deixat temps per reflexionar. Sincer, ha confessat que quan li va dir que tenia coronavirus es va espantar molt: “Sóc asmàtic i em van dir que tenir el coronavirus seria un problema. Els metges m’han dit que l’esport m’ha salvat, per això, que el meu sistema immunitari estava bé gràcies a l’esport”.

“El que et canvia la vida no és el que fas de tant en tant, sinó diàriament. Us animo a tots a sortir de la vostra zona de confort, que us cuideu i us prepareu per a un moment com aquest. Hem de tenir forces per tirar endavant. Només hem de tenir en compte una cosa, que és un esforç gran només al principi. Per fer esport o dieta, la força de voluntat és una batalla que només dura quatre setmanes. Això és ciència. Després arriba aquesta sensació de pau… Poseu fort el vostre sistema immunitari per si us contagieu de Covid”, ha advertit a l’audiència.

Nuria Roca entrevista Pablo Motos, confinat a casa / Antena 3

En què ha pensat durant aquesta quarantena? “He pensat en la meva mort… És estrany, però també m’he quedat molt de temps en blanc sense pensar res. I això que jo sóc d’aquells que intenten no perdre el temps mai ni tan sols amb el pensament. Ara estic preocupat perquè cada dia surt millor el programa sense mi i em sento una mica youtuber en aquestes videotrucades”.

Nou comentari