El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos: “Em van acusar de traficar i robar per treure’m la feina”
  • CA

Pablo Motos ha sorprès els teleespectadors de ‘El Hormiguero’ aquest dilluns en fer una confessió molt xocant sobre el seu passat. El presentador ha compartit una anècdota de la seva època a Onda Cero, quan treballava a ‘Protagonistas Valencia’ entre el 1993 i el 1998: “Un dia va arribar un subdirector que volia controlar el programa que jo feia. Jo no em deixava i la tensió va anar creixent. Em tenia una gelosa increïble i un dia em va dir que m’acomiadaria, que acabaria fent el que fos perquè m’acomiadessin. Jo no vaig cedir ni un mil·límetre perquè, a més a més, em queia molt malament”.

Una mala relació que va tenir conseqüències: “Algú, una persona anònima, va començar a enviar cartes a la seu de Madrid. De sobte em va trucar el director de l’emissora i em va dir que li estaven arribant cartes als caps de Madrid. Deien que jo robava, que traficava amb drogues i que anava al llit amb totes les noies de la redacció. Em van dir que no volien tenir un noi així a València i que ho tenia francament malament”.

Pablo Motos a ‘El Hormiguero’ amb El Monaguillo / Antena 3

Tot va canviar gràcies a l’actual dona de Pablo Motos, que llavors era la cap de convidats del programa: “Va estar mirant totes les màquines d’escriure de l’emissora (llavors encara no hi havia ordinadors) per veure si alguna coincidia amb el tipus d’error de la carta que havia enviat l’anònim. Va descobrir que hi havia un error a la lletra ‘r’ que casualment també estava a la màquina d’escriure del subdirector”.

Motos explica que van comunicar aquest descobriment i que el subdirector va acabar demanant perdó. Unes injúries i calúmnies que podrien haver acabat amb la carrera del presentador. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa