El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos pateix un accident en directe: “Què fas, boig?”
  • CA

Va haver-hi una època en la qual cada nit passava una desgràcia a El Hormiguero. Els experiments que feien a les seccions científiques provocaven un munt d’accidents, per la qual cosa van decidir abaixar la intensitat i perillositat d’aquests. Aquest dimarts, però, han tornat a fer patir l’audiència amb un error que podria haver provocat greus ferides en Pablo Motos.

Van instal·lar una piscina immensa fora de plató, la qual van omplir de dietilèter (un líquid molt inflamable i menys dens que l’aigua, per la qual flota a la superfície). L’objectiu era calar foc al dietilèter i després tirar nitrogen líquid, que passaria a gas per desplaçar l’oxigen i refredar l’ambient. En definitiva, un canvi de temperatures que creava un efecte molt impressionant.

El problema va arribar quan el presentador va decidir manipular un dels cubells de nitrogen líquid sense protecció. Veia que no havien tirat tot el nitrogen que tenien disponible, per la qual cosa va voler afegir-ne més. En agafar el recipient, però, va congelar-se les mans automàticament i es va caure. Cal pensar que està a una temperatura de 196?°C: “Boig, boig, boig! Què fas?”, li van dir tots de cop.

Pablo Motos pateix un accident en directe / Antena 3

Ell, per tal de treure’n ferro, demanava que ningú no es preocupés: “Se m’han congelat les mans de cop i volta, però no passa res. Em podria haver quedat sense empremtes dactilars… Estic… Sento dolor, sí”.  Una imprudència que podria haver acabat molt malament. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa