Pablo Iglesias i Irene Montero amplien la família: esperen una nena 8 mesos després del naixement dels bessons

Pablo Iglesias i Irene Montero acaben d'anunciar que amplien la família. La portaveu de Podemos al Congrés ha confirmat que torna a estar embarassada, només vuit mesos després de donar a llum de manera prematura als bessons Leo y Manuel. El més sorprenent de tot és que ja sap que es tracta d'una nena, el que evidencia que ja ha passat el primer trimestre d'embaràs. 

 

Tornaran a ser pares, una bona notícia que han fet oficial a Instagram. Montero ha publicat una fotografia amb Noelia Vera mentre aquesta li toca la panxa, després que ahir concedís unes declaracions que podrien fer pensar que estaven esperant un altre nen: "Ahir a Noelia Vera li va jugar una mala jugada el subconscient a una roda de premsa. Però no va ser pel llenguatge inclusiu sinó per ser amiga abans de portaveu".

 

Irene Montero i Pablo Iglesias
Irene Montero i Pablo Iglesias | Europa Press

 

"Ella ja sabia que la família creixia. Leo i Manuel tindran una germana. Estem bé, feliços i preparats per cuidar-nos molt i a la vegada donar el millor de nosaltres en aquests mesos decisius", ha escrit. La publicació s'ha omplert de felicitacions, i és que ens trobem davant d'una bomba que ha fet molta il·lusió. 

 

 

 

Iglesias i Montero ho van passar molt malament durant les primeres setmanes del seus bessons, que van néixer amb només 26 setmanes d'embaràs. Durant més de tres mesos van estar ingressats, el que va fer que els pares se centressin en ells i deixessin de banda la política. Aquest gener va acabar la baixa maternal d'Irene, que va tornar a la feina després de la baixa. Just quan Podemos ha anunciat que Pablo torna aviat de la seva baixa, arriba aquest nou embaràs. Felicitats a la parella. 

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?