El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Risto i Ana Rosa s’uneixen contra Pablo Iglesias: “Una mica de serietat”
  • CA

Pablo Iglesias és a l’ull de l’huracà des que manifestés aquest dimecres sobre el poder mediàtic dels mitjans de comunicació. No ha agradat que proposés establir “elements de control”, unes paraules que han generat molta polèmica. El primer a pronunciar-se al respecte era Risto Mejide des del seu programa de Cuatro Todo es mentira: “A mi ja és que em fa riure i tot”, deia irònicament.

“Quan un polític parla del que sap, no surt per televisió. Per descomptat que aquest sector està regulat. Existeix, a més a més d’una llei, la llei audiovisual que també regula aquest sector. No està parlant de les televisions públiques, està parlant de la televisió privada, empreses privades i parla d’intervenir-les. No home, no, una mica de serietat“, esclatava en directe.

Aquest matí ha estat Ana Rosa Quintana qui ha volgut dirigir-se al vicepresident del govern espanyol: “Senyor Iglesias, a mi m’escullen cada dia, cada hora i cada minut. No hi ha res més democràtic que el comandament a distància. A vostè l’ha escollit com a vicepresident Pedro Sánchez. Si no ens volguessin, no duraríem ni un telenotícies. Els telenotícies que reclamava per a vostè”.

Una controvèrsia que ha enfadat les cares més conegudes de Mediaset, els primers a reaccionar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Quin parell de mal nascuts a febrer 18, 2021 | 16:06
    Quin parell de mal nascuts febrer 18, 2021 | 16:06
    Era d'esperar, el tontolabas del risto, que dóna suport a la delinqüent cifuentes, i la ana puta kintana, casada amb un delinqüent. Quin parell de personatges, dios l'ós feia y ellos se juntan, no poden fer altra cosa, que mal parlar dels demòcrates

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa