El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Casado, a ‘El Hormiguero’: “Tancaria TV3 si segueix estant al servei de l’independentisme il·legal”
  • CA

El Hormiguero‘ segueix amb la seva marató política. Després de Pablo Iglesias i Albert Rivera, ha estat el torn de Pablo Casado. El líder del PP s’ha sincerat políticament parlant davant del presentador, encara que també ha deixat caure algun titular sobre la seva vida personal. Però anem a pams.

 

Molts consideren que VOX pot arribar a fer mal al partit de Casado, raó per la qual ha aprofitat aquest espai per carregar contra el seu rival: “Amb tot el respecte cap a les altres formacions, una cosa és fer política de barra de bar… però al final sempre és qüestió de saber gestionar. I, en això, Santiago Abascal no pot treure’n pit”. I d’aquí, a tractar un dels temes més controvertits del seu programa, la llei de l’avortament: “És una decisió lliure, però quan has de veure dia a dia l’ecografia del nen, t’adones que els actuals terminis que contempla la llei són molt amplis”.

 

Pablo Casado a 'El Hormiguero'
Pablo Casado a ‘El Hormiguero’ | Antena 3

 

Casado ha defensat el seu partit, així com la decisió que es va prendre d’aplicar el 155 a Catalunya. I és que ha assegurat que és partidari de tornar-ho a fer: “L’aplicaria el temps que fes falta i en les competències que fossin necessàries, si sortís escollit com a president. No s’ha de veure com una coacció, és un mecanisme constitucional per quan algú està en rebel·lia”. En aquest sentit, ha aprofitat per carregar contra l’independentisme català: “És una autonomia meravellosa, mira l’exemple de la Barcelona olímpica que va sorprendre tot el món. Però l’independentista s’ha carregat Catalunya. Han marxat moltes empreses. I, per una altra banda, està la llengua. Admiro la llengua catalana, però no pot ser una barrera”. Qui també ha rebut ha estat, òbviament, TV3: “Tancaria TV3 si segueix al servei de l’independentisme il·legal”. 

 

 

Deixant de banda el tema polític, Casado va voler enviar un tendre missatge cap a la seva dona: “Vaig tenir clar que era la dona de la meva vida. És la millor decisió que he pres, m’està donant un munt de suport. És una mare genial, una dona llesta i té molt de criteri polític, el que ens ve molt bé a casa”.

 

En parlar sobre els seus fills, per això, va fer-la grossa… I és que va deixar anar una afirmació que li ha comportat moltíssimes crítiques: “Els hi he promès que els hi compraré un gos si guanyo”. Una de les formigues va voler corregir-lo: “Un gos s’adopta, no es compra”. I en aquest sentit han anat un munt de comentaris negatius que l’han deixat verd…

 

Pablo Casado a 'El Hormiguero'
 | Antena 3

 

Com va intentar calmar els ànims? Traient a la llum la seva vena de músic, quan es va atrevir a interpretar una coneguda cançó tot tocant el baix

 

 

D’estrella del rock, a líder polític que també aprofita l’aparador mediàtic que els ofereix Pablo Motos. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa