El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor Pablo Carbonell confessa que ha estat addicte a les drogues
  • CA

L’actor i cantant Pablo Carbonell ha reconegut públicament a televisió que ha tingut problemes amb les drogues. Qui participés a La bola de cristal o Caiga quien caiga ha concedit una entrevista molt íntima a Fran Rivera en la seva secció d’Espejo Público. En ella, ha parlat obertament de la seva addicció: “Les drogues són molt dolentes i destrossen la casa en la que entren”, deien. Pablo deixava clar que es penedeix d’aquella etapa: “He estat un drogoaddicte i m’he ficat de tot. M’he salvat perquè la meva feina l’he de fer net… Si ho fes drogat, tu i jo ara mateix no estaríem parlant. Fa molt que no em drogo, ara, però sempre ho feia després de treballar”.

“Perds molt de temps amb les drogues i són molt dolentes… Sempre hi havia gent que es drogava al meu costat i m’invitaven, puc comptar amb els dits d’una mà els cops que vaig ser jo qui la va anar a buscar”, explicava. Tot i així, no ha restat importància a la gravetat d’aquesta addicció i ha enviat un missatge: “Els nois han d’anar amb compte perquè quan són joves i estan començant a formar-se, comencen amb l’haixix o l’heroïna perquè són considerades drogues toves. El problema és que de toves no tenen res. No et provocaran mal de cap o et mataran una neurona, és que tot el teu món variarà. I el més important és que quan vagis a dormir i et llevis l’endemà, siguis la mateixa persona”.

Un testimoni amb el que intenta conscienciar dels problemes de les drogues, les que a ell el van captivar. En la conversa ha deixat clar en diverses ocasions que està convençut que podria haver mort per culpa d’aquesta addicció si no fos per la seva feina, que el forçava a anar net perquè no l’acomiadessin. També ha destacat que la seva drogoaddicció no va ser greu, tenint en compte que considera que no el preocupava en excés no aconseguir droga un dia. Sigui com sigui, es tracta d’una obsessió que agraeix haver pogut deixar enrere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa