El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Carbonell reconeix que ha estat alcohòlic en una entrevista punyent
  • CA

Pablo Carbonell va ser una cara molt present a televisió durant un parell de dècades. El vam veure a La bola de cristal, Caiga quien caiga o El Intermedio, així com en diversos concursos d’Antena 3. Aquests últims anys ha estat notícia, però, per un problema que ha aconseguit superar amb teràpia i molt esforç, l’alcoholisme. L’actor n’ha donat detalls en una entrevista al Sábado Deluxe en la que també ha volgut recordar la desapareguda Verónica Forqué: “Jo he canviat de vida i m’he traslladat al camp, ara visc allà i em sento molt millor. M’he adonat que la ciutat no és per a mi”.

Aquests últims anys no han estat fàcils per a ell: “Jo era un bevedor social, un bon bevedor que no donava contestacions ni tenia mal humor quan bevia. No vaig barallar-me ni res, però sabia que ho havia de deixar. Vaig aprofitar el confinament per fer-ho. Ara em trobo estupendament i estic molt bé. Si no hauria deixat de beure, no hauria escrit una novel·la, no hauria escrit moltes cançons que he escrit, no hauria perdut pes ni estaria caminant. Sé que ha estat bo per a mi deixar-ho i no crec que torni a beure en tota la meva vida”.

Pablo Carbonell parla del seu alcoholisme i recorda Verónica Forqué / Telecinco

Pablo Carbonell ha volgut reconèixer la figura de la seva companya Verónica Forqué, que s’ha tret la vida aquesta setmana després d’una època molt complicada. El cantant ha volgut denunciar que l’actriu hagi rebut moltes crítiques aquests últims mesos: “La gent de la faràndula acostuma a ser bastant fràgil i qualsevol opinió desfavorable i odi que reben els enfonsa fins a límits que els detractors prefereixo pensar que ignoren. El suïcidi de Verónica i d’altres moltes persones és un reflex de la societat. Hem de ser més empàtics els uns amb els altres. Jo mateix una vegada vaig rebre tants insults a les xarxes que em van fer plorar“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa