Pablo Alborán, pànic als avions i detenció a l’aeroport de Miami

El cantant ha compartit una anècdota ben curiosa i ha tret a la llum una de les seves pors

Pablo Alborán ha acudit a El Hormiguero aquest dilluns per presentar el seu nou disc, Vértigo, que sortirà a la venda el pròxim 11 de desembre. L’exitós cantant confia que aquest nou projecte el faci tocar el cel com els anteriors, ara més que mai en un moment tan complicat marcat per la pandèmia. El seu objectiu? Que la gent s’oblidi de les preocupacions i se centri en l’amor: “Els meus discos són un mirall, cançons sobre coses que hem viscut tots. És hora de parlar d’amor”. 

Durant l’entrevista ha aprofitat per compartir alguna anècdota divertida, motivat per les preguntes enverinades de Pablo Motos: “Aquest noi no és tan bo com tots creieu… Va estar a punt de ser detingut durant un viatge a Miami”.

Un titular escandalós que el cantant s’afanyava a aclarir: “Havia fet la quarantena a Mèxic per poder viatjar a Miami, ja que havia de participar en un programa de televisió d’allà. El problema el vaig tenir quan vaig arribar a l’aeroport de Miami, i és que em van tancar en un dels famosos cuartelillos“.  Ell va assegurar que s’havia fet la prova PCR, que havia donat negatiu i que havia estat 14 dies de quarantena. Ara bé, no l’havien detingut per aquest tema: “Resulta que algú havia falsificat un parell de permisos de conduir americans amb una fotografia meva. Em van detenir i em van dir que no podia viatjar. Els vaig assegurar que jo no tenia res a veure, que haurien agafat una fotografia meva d’Internet. Gràcies a Déu em van creure i em van deixar lliure, però ho vaig passar molt malament. Em van reconèixer i, de fet, quan vaig agafar el vol de tornada me’ls vaig trobar i em van felicitar pel programa que havia fet”.

Pablo Alborán presenta el seu nou disc a 'El Hormiguero'   Antena 3

Pablo Alborán presenta el seu nou disc a El Hormiguero / Antena 3

Una anècdota que ha aprofitat per revelar que té pànic a volar: “Em fa molta por… I això que agafo molts avions. De fet, una vegada vaig anar en un vol amb moltíssimes turbulències i va ser horrorós. Vaig arribar a pensar que moriria. En aquell vol anava acompanyat de la meva mare, que em va agafar de la mà i em va dir que no em preocupés, que no estigués espantat, perquè si ens moríem, ho faríem junts. Òbviament aquestes paraules no em van tranquil·litzar”. 

Per tal de superar aquesta por, Alborán explica que està acudint a unes classes especials per superar-ho: “Em sento molt orgullós del que he aconseguit gràcies a això”. Una entrevista personal que concedeix pocs dies abans de l’estrena del seu nou disc. 

Nou comentari