El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco revela el nom d’un ex de Pablo Alborán, un ballarí italià
  • CA

Pablo Alborán era conscient que això podria passar. Des que anunciés la seva homosexualitat públicament el passat dimecres, que la premsa rosa està bolcada en descobrir si surt amb algú i quines parelles ha tingut. En un vídeo de tres minuts molt sincer, l’exitós cantant afirmava que sentia la necessitat d’explicar-ho per ser “una mica més feliç”. Deixava clar que estava convençut que no passaria res i que tot continuaria igual, encara que la pressió mediàtica sobre ell s’ha accentuat moltíssim. 

Parlen de Pablo Alborán a ‘Socialité’ / Telecinco

Sempre ha mantingut la seva privada allunyada dels flaixos, un hermetisme que li ha permès mantenir oculta la seva orientació sexual fins deu anys després dels seus inicis a la música. Ara que tothom ho sap, però, alguns volen saber més detalls. Ha tingut alguna relació llarga durant aquests últims anys? Surt amb algú actualment?

‘Socialité’, el programa del cor dels caps de setmana presentat per María Patiño, s’ha fet aquestes preguntes i ha anunciat que coneix la identitat d’algunes parelles d’Alborán. En un primer moment anunciaven que sabien que ha sortit amb un presentador de televisió andalús, amb el concursant d’un reality show de Màlaga i amb un ballarí lligat a Telecinco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Strombolicchio ed io” ? #stromboli #sunset #siciliansunset #sicilia #siciliabedda #strombolicchio #summer2019?

Una publicación compartida de Giuseppe Di Bella (@giuseppedibella1) el

De moment només han revelat la identitat d’aquest últim. Es tracta de Giuseppe Di Bella, un ballarí i coreògraf italià que viu a Espanya amb qui Pablo Alborán hauria mantingut una relació entre el 2011 i el 2013. Expliquen que s’haurien conegut pels passadissos de Telecinco, quan el cantant va presentar un dels seus primers temes a ‘Qué tiempo tan feliz’. Afirmen que mai no van ocultar la seva relació i que feien trobades amb les famílies d’ambdós. De fet, asseguren que era habitual veure Alborán al pis del ballarí. Una relació que no es va filtrar a la premsa en aquell moment però que ara veu la llum. Aconseguiran que l’italià concedeixi declaracions parlant al respecte? Molts esperen que treguin a la llum els noms dels altres dos famosos amb els que hauria sortit, una informació que segur que al cantant no li fa gràcia veure publicada. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa