El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Plors i desesperació entre els concursants d’OT: “P… virus de merda”
  • CA

TVE i Gestmusic ha pres una mesura dràstica: han decidit suspendre temporalment aquesta edició d’Operación Triunfo per evitar possibles contagis a dins de l’acadèmia. Com a conseqüència de la pandèmia, no poden emetre les gales del programa tal com les coneixem, per la qual cosa han decidit que tampoc no té sentit continuar amb el concurs. 

Ha estat la directora de l’acadèmia, Noemí Galera, qui els hi ha comunicat als concursants. Aquest diumenge van emetre la gala des de dins de la casa, mentre Roberto Leal presentava des del seu sofà. És per això que els concursants no s’esperaven que ho cancel·lessin, en donar per fet que continuarien amb aquesta metodologia in extremis.

Les càmeres els han gravat completament en xoc, sense poder evitar les llàgrimes en conèixer la notícia. Els envien a casa temporalment, el que els ha deixat “completament enfonsats“. “No es pot mantenir el format de gales que caracteritza el programa. L’activitat a l’acadèmia i les gales es reprendran quan la situació millori i es pugui realitzar el programa amb absoluta normalitat”, llegia Noemí en el comunicat oficial.

“Aquest no és el final, és un punt i a part. Marxem a casa. Vosaltres no sou conscients de tot el que hi ha fora i és el millor per a tots. Quan puguem reprendrem el programa. No sabem de quina manera ni quan perquè tot canvia d’un dia per l’altre”, prosseguia. Juntament amb una petició: “És important que quan arribeu a les vostres cases us hi tanqueu i que feu cas a totes les indicacions del Ministeri de Sanitat. Estem en un estat d’alarma a tot el país i dependrà de com evolucioni la malaltia. Seguirem les pautes del govern, perquè ara mateix no té cap sentit que seguim aquí“. 

Els hi ha demanat que no s’obsessionin amb tot el que s’ha estat comentant sobre el programa a la xarxa, un benefici que fins ara mai no havien tingut: “Hi ha tuits i opinions de tots colors. Si veieu que us afecta d’alguna manera, sapigueu que la psicòloga de l’acadèmia us podrà atendre telemàticament. El meu consell és que deixeu el mòbil a un costat i que us traieu les xarxes”. 

Noemí comunica la suspensió d'OT TVE

Noemí comunica la suspensió d’OT / TVE

Nia va ser la primera concursant que va començar a plorar desconsolada, però ràpidament els companys la van acompanyar: “No puc, Noe, no puc. Jo no vull plorar, però no puc controlar-me. Les coses després no seran iguals. Em fa ràbia i sento impotència“. Una opinió que també comparteix Eva: “P… virus de merda”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa