Colen una proclama independentista a ‘OT’ i TVE s’afanya a treure-la

La semifinal d’OT ha tingut de tot. La gran sorpresa de la nit ha estat l’expulsió de Maialen i Samantha, dues de les concursants preferides de l’audiència. S’han quedat a les portes de la final, el que ha indignat a la gran majoria dels teleespectadors -que, per cert, han donat un bon 12,6% de share a la gala-. Precisament Samantha ha estat una de les protagonistes de la nit, ja que una seguidora ha aconseguit colar un clam independentista durant la gala.

Anem a pams. Recordem que des que va començar aquesta segona fornada d’OT, el plató no té públic. TVE era conscient, però, que és necessari l’escalf que donen, per la qual cosa va optar per habilitar unes pantalles gegants en les quals es veiessin desenes de teleespectadors fent Skype amb ells durant tota la gala. Doncs bé, no esperaven que una d’aquestes teleespectadores aprofitaria que sortia la seva imatge a pantalla per ensenyar un cartell amb un clam a favor dels països catalans: “Samantha, presidenta dels PPCC“. La cadena es va adonar de seguida, per la qual cosa la van treure de pla ràpidament. Això no va impedir que molts s’haguessin fixat i haguessin fet captura. Entre ells, la protagonista: “Hola, sóc jo i m’han tret tan ràpid com han pogut. Però ho hem aconseguit. Samantha presidenta dels PPCC”. 

Samantha és d’Alacant i obertament independentista. Va començar en el programa cantant un tema en català, va deixar caure que considera que el castellà és “la llengua del dimoni” i s’ha descrit a si mateixa com “independentista, radical i de la CUP”. 

Samantha d'OT   TVE

Samantha d’OT / TVE

 Durant la gala també va haver-hi un altre moment molt comentat. En aquesta ocasió els protagonistes ho són tots, ja que van sorprendre al final de l’actuació grupal amb un gest que no ha passat desapercebut. En suport al moviment contra el racisme i la brutalitat policial als Estats Units, tots ells es posaven de genolls en acabar la cançó. Un gest que ha agradat molt a la xarxa, però que fa preguntar-se una cosa: si se suposa que no tenen contacte amb l’exterior, com s’han assabentat del que ha passat amb George Floyd? 

Els concursants d'OT, de genolls en suport   TVE

Els concursants d’OT, de genolls en suport / TVE

 Dimecres vinent coneixerem el guanyador d’aquesta accidentada edició. Qui es convertirà en el guanyador o guanyadora?

Nou comentari