El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelació a ‘OT’ per un micròfon obert: “Ens hem embolicat tots amb tots”
  • CA

Els concursants d’OT segueixen preparant-se per a una nova gala aquest diumenge, en la qual esperen donar-ho tot per aconseguir una mica més d’audiència. Aquesta edició no està triomfant, així que necessiten crear continguts atractius per enganxar a més teleespectadors. Una de les tàctiques? Fomentar les relacions íntimes entre els concursants, pel que sembla.

A mesura que van passant les setmanes, van creant-se més parelles. De moment no ha sorgit cap obertament, però els fans del format són coneixedors d’unes quantes que estan intentant encobrir. 

Primer enxampaven Maialen i Bruno -ambdós amb parella fora de l’acadèmia- que lligaven ‘dissimuladament’ escrivint-se uns missatges picants en una llibreta que pensaven que no s’estava gravant. I d’aquí, a un petó de Bruno i Samantha que va deixar bocabadada Maialen. Després va arribar Anne i Gerard… I ara a Samantha se li ha escapat que hi ha hagut molts més embolics.

Samantha i Bruno a 'OT' TVE

Samantha i Bruno a ‘OT’ / TVE

Aquesta setmana queden sis nois i sis noies, el que ha fet molta gràcia a Samantha: “Què graciós!”, deia. Una afirmació que sorprenia Eva, que li preguntava per què li feia gràcia. Ella, sense vergonya, s’apropava a Nia i li deia fluixet: “Perquè ja ens hem embolicat tots“. No s’ho esperava, però el comentari es va sentir i tots els teleespectadors que estaven seguint el canal 24 hores van assabentar-se.

Nia, en adonar-se que s’havia sentit, va tapar el micro a Samantha. Eva, avergonyida, començava a repetir: “No m’ho puc creure! No m’ho puc creure!”. Unes relacions que estarien intentant mantenir en secret i que ara surten a la llum… o, almenys, això és el que fa pensar la confessió de Samantha i la reacció de les companyes. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa