Samantha d’OT, enfadada pel rebuig de Flavio: “No vinguis al meu llit”

Flavio Samantha formen una de les parelles estrelles d’aquesta edició d’OT’. Eren els primers que demostraven tenir cert interès amorós l’un per l’altre, encara que aquest dimecres s’ha evidenciat que per part d’ell cada cop hi ha menys espurna.

La cantant d’Alacant va ser protagonista durant l’última gala perquè un dels membres del jurat la va deixar verda injustament -per la qual cosa va acabar demanant perdó posteriorment-. Des de llavors que s’ha posat encara més les piles, encara que fa uns dies que està distreta… precisament perquè té com a company d’actuació a Flavio.

Ella n’està molt, per ell. Ara bé, s’està començant a adonar que ell està perdent interès. Que no li correspon és cada cop més clar, especialment després de l’atac de sinceritat que ha tingut Samantha davant dels seus companys. “No entenc res… Que no m’abraci i m’olori cada matí quan ve al meu llit, doncs”, deia sense poder evitar plorar. Els amics li recomanaven que ho deixés estar i que intentés oblidar-se d’ell, però caldrà veure com acaba una història que farà que la seva actuació de diumenge acapari molta expectació. Molts buscaran qualsevol senyal durant la seva interpretació, això està clar.

Unes declaracions que posen al centre de la diana la seva relació amb Flavio, que de ben segur que té moments de protagonisme durant la gala de diumenge. 

 

Nou comentari