Samantha d’OT: “Mai no havia parlat castellà a casa, l’idioma del dimoni”

Samantha ha estat la protagonista indiscutible d’aquesta setmana a ‘Operación Triunfo‘. La jove manté una relació d’amor no correspost amb Flavio, el xafardeig actual de l’acadèmia. Durant la gala d’aquest diumenge va rebre una dura crítica per part d’un dels membres del jurat, que posteriorment va demanar perdó. Ara bé, avui és notícia per un tema completament diferent.

Samantha i Flavio a 'OT'   TVE

Samantha i Flavio a ‘OT’ / TVE

S’ha parlat molt sobre la ideologia de la jove valenciana, afí a Arran. I ara torna a estar col·locada en el centre de la polèmica després de qualificar el castellà de “l’idioma del diable“.

El programa l’ha obligat a parlar amb els seus pares en castellà perquè els teleespectadors els entenguin, el que li ha donat ales per criticar-ho: “En tota la meva vida mai no havia parlat amb ells aquest idioma del dimoni“.

Unes declaracions que ja estan comportant-li moltíssimes crítiques, tal com s’evidencia a Twitter. El seu nom s’ha convertit en tendència ràpidament, així que caldrà veure com repercuteix aquesta polèmica en els vots de la gala de diumenge. 

Nou comentari