El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una confessió sexual de Nia molt surrealista deixa ‘OT’ sense paraules
  • CA

Els concursants d’Operación Triunfo han tornat a l’acadèmia després de dos mesos a casa seva per la crisi del coronavirus. Sembla evident que s’han trobat a faltar, ja que mai no s’havien fet tantes carícies i confessions. Aquest cap de setmana, de fet, han protagonitzat una conversa pujada de to que ha deixat els teleespectadors del canal 24 hores amb la boca ben oberta.

Nia és una de les grans preferides per guanyar aquesta edició pràcticament des de la primera gala. Té una veu especialment potent i molta grapa a sobre de l’escenari. Però, a més a més, és summament extravertida i no es talla un pèl a l’hora de dir el que pensa.

Nia a ‘OT’ / TVE

Gràcies a això hem pogut saber que va patir un accident durant un viatge a Tailàndia que la podria haver portat a l’hospital. El problema? Que va ser durant una pràctica surrealista i molt íntima. De què parlem? Ella mateixa ho explica: “Estava amb el meu xicot a Tailàndia i volíem jugar a escopir la pilota. No trobava les boles xineses, així que vaig agafar una pilota de ping-pong per expulsar-la amb la vagina. La tenia a la mà i, de sobte, se’m va ficar a dins. Intentava treure-la amb els dits, però no hi havia manera. Estava histèrica i no deixava que Kiko m’ajudés”.

Una escena còmica alhora que molt preocupant que la va portar a intentar mesures desesperades: “Em vaig posar a la gatzoneta i vaig fer pipi per veure si aconseguia relaxar-me, però ni així sortia. Al final vaig agafar una cullera gran i una petita i vaig haver de fer força. No saps la força que tenim allà sota… No ho intentis, per això, perquè no surt”.

Eva, escandalitzada a ‘OT’ / TVE

Les companyes no podien parar de riure, completament sorpreses davant la confessió de Nia. Una estona divertida que ràpidament es feia viral a la xarxa. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa