Nia, flamant guanyadora de l’edició d’OT menys vista de la història

No hi ha hagut sorpreses: Nia s’ha convertit en la guanyadora d’OT 2020. La concursant canària ha estat la gran preferida des de la primera gala, gràcies a una presència sobre l’escenari increïble i una veu molt potent. Ha estat, a més a més, la més treballadora de tots els concursants. Bona actitud, simpàtica i amb molta professionalitat. La jove de 26 anys tenia més experiència que la resta, això és cert.

Té estudis de música, va treballar al musical de ‘El rey león’ i ha actuat a països d’arreu. És la flamant i merescuda guanyadora, gràcies al 45% dels vots. Flavio i Eva han quedat en segona i tercera posició successivament, el que també segueix el que s’esperava.

Els tres finalistes d'Ot 2020   TVE

Els tres finalistes d’Ot 2020 / TVE

TVE acomiada l’edició d’Operación Triunfo més estranya de la seva història. Per primer cop els concursants sortien de l’acadèmia en mig del concurs, ja que no volien arriscar-se a un possible contagi de coronavirus. Una edició amb una aturada inesperada i uns concursants que ara s’enfronten al repte més complicat.

L’audiència ha estat un maldecap per a la cadena. No ha estat l’edició més vista ni de bon tros. Han aconseguit de mitjana un 12%, el que no està malament però no és una gran xifra. La final ha fet un 16,1% de share, el que la fa la gala més seguida amb 1,8 milions de teleespectadors. Les xifres són clares, aquesta ha estat l’edició menys vista de tota la història. Segurament aquest és un dels motius pels quals Noemí Galera va deixar caure l’altre dia que aquest podria ser l’últim any amb ‘OT’ a la graella. Caldrà esperar per a la decisió final de TVE.

Nia, guanyadora d'OT 2020   Europa Press

Europa Press

La gala final també va ser el comiat de Roberto Leal, que ha fitxat per Antena 3 per presentar ‘Pasapalabra’. L’andalús ha estat al capdavant d’OT aquests últims tres anys, des que va tornar a TVE. Ha aconseguit una gran legió de fans que l’adoren, però aquesta etapa es tanca. Durant el seu comiat no va poder evitar acomiadar-se en fer balanç d’un projecte que l’ha fet molt feliç: “Vaig començar a ‘OT 2017’ un mes abans que naixés la meva filla Lola. Gràcies perquè m’ho heu fet molt fàcil. Li podré dir a Lola orgullós que el seu pare va ser un dels presentadors d’OT. Gràcies als professors, que m’heu demostrat estima des del principi. Us estimo. No deixeu mai de ser de veritat, la gent que és de veritat és maca com deia el nostre gran Pau Donés. Llarga vida a ‘OT’ i fins sempre”.  

Roberto Leal s'acomiada d'OT   TVE

Roberto Leal s’acomiada d’OT / TVE

Una edició que segurament no ha trobat el càsting més atractiu i que acaba amb el dubte de si tornarà l’any vinent.

Nou comentari