El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra entre el jurat i els professors d’OT: “Quines valoracions de m…”
  • CA

Operación Triunfo‘ s’aboca al precipici. Des de la primera gala que ja s’intuïa que l’edició d’enguany no seria la més seguida… el que s’està demostrant setmana rere setmana. La gala d’aquest diumenge ha fet mínim d’audiència, amb un pèssim 10,6% de share. TVE té a les seves mans una bomba de rellotgeria que cada vegada convenç a menys teleespectadors, el que els obliga a plantejar-se què fer a partir d’ara.

Els concursants no acaben d’agradar, el nivell és baix, les cançons no entusiasmen… I per si això fos poc, el jurat tampoc no és gens estimat. Fins ara els havien criticat bastant, però mai fins al nivell d’aquesta setmana. A Twitter els han deixat completament verds, el públic de plató els ha escridassat en directe i, fins i tot el professorat els ha enviat un parell de dards enverinats.

Noemí Galera no s’ha pogut contenir i ha evidenciat que no està d’acord amb les decisions preses pel jurat. No li ha agradat que critiquin Anaju, per exemple: “T’ha tocat una cançó molt difícil, però vull recordar que no estem fent ‘Tu cara me suena’. Nosaltres fem versions i ens adaptem a les veus que tenim”, una clatellada a Natàlia per haver valorat malament Anaju per no haver plasmat la intensitat i potència de Shaila Dúrcal. Però també ha criticat que nominessin Anne per no haver fet un falset: “Nosaltres mai no et vam demanar que en fessin un, per això no ho has fet. Ens ha agradat molt la teva interpretació”.

Els membres del jurat, amb Roberto Leal TVE

Els membres del jurat, amb Roberto Leal / TVE

Una guerra oberta entre el jurat i la directora de l’acadèmia que ha generat en un munt de comentaris a Twitter. El resultat final? La nominació d’Anaju i Javy, dues de les veus més estimades pels teleespectadors. És per això que l’audiència també ha criticat molt el jurat: “Quin jurat de m…“, se sentia en directe per part d’una noia del públic. “Estem, sense cap mena de dubte, davant del pitjor jurat de la història d’OT”, coincideixen molts a la xarxa. Una polèmica que no ajuda a què el programa faci més audiència, precisament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa