El nou ‘OT’: ballarins amb mascareta, públic per videotrucada i poca audiència

Els fans d’Operación Triunfo estaven desitjant que tornessin les gales. Després de dos mesos esperant la tornada del concurs, que recordem que va suspendre’s per la crisi de la pandèmia, aquest dimecres era el dia. La primera gala d’OT postcoronavirus ha estat molt diferent. S’han de complir les mesures de seguretat, per la qual cosa vèiem que el presentador no s’apropava als concursants com de costum. La imatge més xocant? Veure el plató amb un munt de plantes, que ocupaven el lloc del públic que té prohibit acudir-hi. Per tal que no es quedessin fora del tot, el programa omplia el plató de pantalles amb centenars de fans fent videotrucada en directe. Un públic estrany però que feia escalf a la seva manera.

Els cantants han demostrat que tenien ganes de tornar i han realitzat unes actuacions que han rebut molts aplaudiments. El problema ha estat l’audiència, ja que no han aconseguit ser el programa més vist de la nit i només han congregat l’11% de share… mala notícia tenint en compte que segurament aquest serà el programa més vist d’aquesta ‘segona temporada’ del talent.

Roberto Leal balla per sorpresa durant l'actuació de Nia   TVE

Roberto Leal balla per sorpresa durant l’actuació de Nia / TVE

Durant tota la setmana s’especulava amb l’expulsió d’Hugo, però finalment hi ha hagut sorpresa i el concursant que torna a casa és Gerard. Una altra de les imatges més inesperades? La de Roberto Leal ballant durant l’actuació de Nia, el que feia les delícies dels seguidors del programa. Sense vergonya i amb la coreografia ben apresa, el presentador sorprenia amb un acompanyament molt divertit. 

Els ballarins també pateixen les novetats d’aquesta nova fornada. I és que per motius de seguretat els fan ballar amb mascareta, una tasca gens fàcil que el programa ha volgut agrair. Amb tot, un nou ‘OT’ que només té tres gales per endavant fins a la proclamació d’aquesta accidentada edició. 

 

Nou comentari