Amenacen amb la cancel·lació d’OT: “No sabem si seguirem l’any vinent”

Aquesta nit acaba l’edició d’Operación Triunfo més accidentada. L’audiència no ha acompanyat massa el programa, que avui escollirà el guanyador. La crisi del coronavirus va obligar la cadena a enviar tots els concursants a casa, per evitar un possible contagi a dins de l’acadèmia. Després d’aquesta aturada, van tornar a dins els finalistes que avui s’enfronten a la decisió final del públic. La gran preferida és la Nia, però caldrà veure si es compleixen els pronòstics.

Un dels plats forts de la gala serà la retrobada de tots els concursants d’enguany, ja que interpretaran una cançó tots junts a sobre de l’escenari. Noemí Galera recordava als finalistes que no poden tocar els companys expulsats, ja que han de mantenir la distància encara que els sotmetin al test.

Després de l’assaig, quan s’han retrobat amb tots, la directora de l’Acadèmia ha volgut fer un petit discurs per acomiadar-se de l’edició: “Aquesta és l’última vegada que estem tots junts a l’acadèmia. No sabem si tornarem a fer aquest programa una altra vegada… Si no tornem, us assegurem que marxem molt orgullosos que hàgeu estat l’última generació. Ha estat una edició molt especial per moltes coses i us volem donar les gràcies perquè sou tots meravellosos. Cadascú de vosaltres”.

Unes paraules que han preocupat molt entre els seguidors del concurs, que sospiten que l’amenaça de la cancel·lació d’OT podria ser certa. Les xifres no han acompanyat gaire al programa, el presentador ha deixat la cadena, aquest comiat de Noemí… TVE tindrà l’última paraula per decidir si l’any vinent hi haurà ‘OT 2021’. 

 

Nou comentari