El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Polèmica a TVE: Estrella Morente fa un al·legat a favor dels toros en directe
  • CA

La sisena gala d’Operación Triunfo tampoc no ha convençut. Aquest diumenge, de fet, ha baixat a la tercera opció més vista amb només un 10,7% de share per darrere de ‘Supervivientes’ (amb el doble d’audiència) i la pel·lícula d’Antena 3, amb un 11,3%. Això no treu, però, que se n’estigui parlant molt. Per què? Per una nova polèmica que els esquitxa.

La setmana passada van rebre moltes crítiques després que una concursant insultés els toreros amb molta crueltat. Alguns no veien bé que la cadena pública no l’esbronqués després de les seves crítiques, una polèmica que ara ha tingut resposta.

Estrella Morente a 'OT' TVE

Estrella Morente a ‘OT’ / TVE

I és que durant la gala d’aquest diumenge ha vingut de convidada Estrella Morente, que ha alimentat la controvèrsia en canviar la lletra de la seva cançó per defensar els toreros en directe. Els teleespectadors s’han quedat bojos en sentir-la dir: “Ni el torero mata el toro ni el toro mata el torero. Els dos es juguen la vida a un mateix joc d’atzar”. 

El productor del programa, en Tinet Rubira, ha volgut deixar clar que TVE desconeixia que la cantant anava a fer aquesta defensa en directe de la tauromàquia: “No estava pactat ni previst. En cap assaig ho ha fet. Ha estat una sorpresa per a tots”.

La cantant està casada amb Javier Conde des del 2001, un reconegut torero. I és probable que sigui per això que ha volgut enviar un dard enverinat al programa des de dins, una defensa dels toreros que ha causat un gran revolt a la xarxa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa