El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un atac d’ansietat, la primera expulsió i problemes de so: ‘OT’ no remunta
  • CA

Operación Triunfo‘ segueix sense convèncer. L’edició d’enguany no ha aconseguit encara ser el programa més vist de la nit de diumenge, que té com a clar triomfador el nou reality de Telecinco. Aquesta tercera gala tenia com a principal atractiu conèixer el nom del primer expulsat, que ha acabat sent Ariadna contra tot pronòstic. No ha passat una setmana molt bona, per culpa de l’assetjament que ha patit per part d’Eli. Ara bé, havia treballat molt i l’actuació va ser bastant millor que la del company. Sigui com sigui, l’audiència va decidir premiar en Nick, a qui li han donat una segona oportunitat.

Ariadna, la primera expulsada d'OT 2020 TVE

Ariadna, la primera expulsada d’OT 2020 / TVE

Ni tan sols la curiositat per veure com tractava la cadena tota la polèmica amb l’Eli va ser prou per fer més d’un 12,6% de share. Es mantenen en aquesta xifra, però és insuficient. A més a més, tampoc no ajuden els constants errors de so i realització que han tingut durant la gala…

Però tornem a l’anàlisi de la gala. Perquè si bé en un principi semblava que TVE anava a fer cas omís a l’escàndol que s’ha generat al voltant d’Eli, finalment Roberto Leal li preguntava directament si volia donar la seva versió. Per posar-nos en antecedents: cal recordar que durant tota la setmana, la concursant ha mostrat la seva pitjor cara. Mala actitud, faltes de respecte constants cap als companys… Un comportament que provocava un parell de tocs d’atenció per part de la directora de l’acadèmia, Noemí Galera

Van advertir-la que havia de deixar aquesta actitud enrere, el que ha intentat amb un bon gest: demanar perdó en directe. “Crec que ens han posat en una casa a 16 persones que no ens coneixem de res, amb caràcters molt diferents o molt iguals, per la qual cosa xoquem. Jo no ho estava fent bé, vaig anar a parlar amb Noemí, em va dir què pensava i des d’aquell dia vaig canviar. A la meva vida he aguantat moltes coses, tinc ansietat… I hi ha temes que revolucionen la ment. Però vaja, que perdó“, deia entre llàgrimes.

Poc després la concursant desapareixia de plató, una absència que Roberto Leal va justificar: “Veureu que Eli ha hagut de sortir un moment, però tornarà. Tot està bé”. La canària no va tornar fins mitja hora després, una sortida que recorda als atacs d’ansietat que patia l’Alfred Garcia. Li haurà passat a ella també? 

Eli i Rafa, els nominats d'aquesta setmana TVE

Eli i Rafa, els nominats d’aquesta setmana / TVE

Malgrat el seu perdó, ni el jurat ni els professors li han perdonat la seva actitud durant la setmana. La seva actuació no era bona, per la qual cosa la proposaven per nominar-la. Els companys no l’han salvat, tampoc, el que provocava que fos una de les nominades de cara la gala vinent. Eli i Rafa, el seu company durant l’actuació, són els nominats.

Caldrà veure com passen la que pot ser la seva última setmana dins de l’acadèmia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa