‘OT’ renya la concursant més polèmica: “No és normal la ràbia que tens a dins”

La nova edició d’OT no està aconseguint una bona audiència, però sí que està acaparant un munt de titulars. Encara no fa dues setmanes que ha començat i els teleespectadors ja han engegat una guerra contra una de les concursants. Eli acapara tota l’atenció del públic, que està omplint la xarxa de crítiques ferotges cap a ella per culpa de la seva actitud.

Es mofa dels companys, fa bromes cruels, no treballa prou les cançons… Una falta de respecte que ha fet reaccionar, també, Noemí Galera. La directora de l’acadèmia va parlar amb tot el grup de concursants i els va advertir que el programa no toleraria més faltes de respecte entre ells. No va dir noms, però va quedar molt clar que bàsicament s’estava referint a Eli.

Els comentaris negatius a la xarxa han seguit i s’ha arribat a demanar l’expulsió disciplinària de la jove. I és per això que Noemí ha decidit agafar l’Eli per banda i parlar amb ella seriosament. La noia el primer que ha fet ha estat justificar els atacs que està fent a Ariadna: “Hi ha hagut moltes faltes de respecte d’Ariadna cap a mi. No puc parlar amb ella“. 

Noemí Galera i Eli a 'OT'   TVE

Noemí Galera i Eli a ‘OT’ / TVE

Aquesta defensa no ha agradat Noemí Galera, que l’ha advertit: “Li tens ganes i crec que has entrat en bucle contra ella. Estàs perdent el control i tens una ràbia a dins teu que no és normal. No et fiquis els dits a la boca quan ella parla, no li treguis la guitarra a Flavio de males maneres i sense demanar-li perdó. I si no t’agrada l’euskera, et calles. Sé que res del que fas és amb maldat, però si no canvies l’actitud, no et podré salvar”. Com ha contestat Eli? Amb un altre comentari àcid: “M’estàs nominant ja?”.

Finalment, però, la jove s’enfonsava: “Sabia que això passaria perquè em conec. Jo he aguantat molta merda, vaig aguantar 12 anys d’assetjament escolar i s’ha acabat. ‘OT’ m’està salvant la vida. Ja gairebé no parlava amb els meus pares, marxava de casa perquè em donava ansietat. Quan va començar això de la música va haver-hi millor convivència a casa”. 

Una justificació que feia que Noemí la consolés, però sense deixar de demanar-li calma: “El que t’han fet a tu no et dona dret a fer el mateix amb les persones amb qui convius”. Una conversa molt dura que centra les mirades en la concursant, que té a les seves mans canviar. 

Nou comentari