El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demanen l’expulsió d’Eli per assetjar una companya d’OT
  • CA

Aquesta edició d’Operación Triunfo segueix acaparant crítiques. Per una banda, sembla que no està generant molta expectació perquè les xifres d’audiència no acompanyen. Ni tan sols conèixer els concursants nous ha generat expectació, ja que estan tenint pocs teleespectadors. D’aquí, a parlar malament del nivell de les actuacions, que tampoc no entusiasmen. Però és l’actitud dels participants el que no està agradant a ningú. 

Noemí Galera els ha cridat l’atenció en diverses ocasions, i això que encara no fa dues setmanes que estan a dins de l’acadèmia. La concursant que més crítiques està rebent és l’Eli, a qui molta gent està demanant que expulsin disciplinàriament. Per què? Per les faltes de respecte als companys, especialment a l’Ariadna.

La nominada està rebent molts atacs per part de l’Eli, el que té els fans del concurs molt enfadats. Han escrit desenes de missatges a Twitter, amb trossos de vídeos que demostren l’assetjament que està rebent. L’acadèmia no s’ha mostrat indiferent, després del revolt que s’ha generat a la xarxa, i Noemí els ha advertit que si segueixen faltant-se al respecte, hauran de prendre mesures: “Entenc que cadascú té les seves idees, però us heu de respectar i parlar amb respecte. Recapaciteu i penseu com us parleu entre vosaltres i com us agafeu les coses”. 

“Estic generalitzant perquè no vull entrar en detalls. Espero que no em feu entrar en detalls perquè si ho faig serà per sancionar algú. Sabeu de què estic parlant”, prosseguia visiblement enfadada. Poc després, l’Eli se sentia al·ludida: “No deixaré de ser com sóc. Ha d’haver-hi un mínim de respecte, però general”.

Una concursant polèmica que està rebent les primeres reprimendes dels teleespectadors. Caldrà veure si canvia l’actitud o segueix igual. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa