El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘OT’, en caiguda lliure: polèmica i menys audiència
  • CA

Operación Triunfo‘ segueix en caiguda lliure. Aquesta edició no ha enganxat i genera cada cop més crítiques, el que s’ha evidenciat durant la gala d’aquest diumenge. La tercera gala ha fet el mínim d’enguany, amb un 12,3% que comença a espantar TVE. 

Actuacions fluixes, una actitud dolenta dels concursants i cada cop menys expectació. El moment més comentat? L’expulsió d’Eli, la gran ‘odiada’ d’OT 2020. La jove canària va acaparar un munt de comentaris negatius per culpa dels menyspreus cap als companys i al menfotisme durant la preparació de les seves actuacions. Una actitud que no l’ha ajudat durant la seva nominació, que ha acabat en una expulsió anunciada -i esperada per molts-.

S’està parlant molt del moment en el qual Roberto Leal va anunciar que seria ella qui abandonaria l’acadèmia, i és que per primer cop no va dir quin percentatge de vots ho havien decidit. Per què? A Twitter ràpidament van atrevir-se a proposar teories: no havien dit el percentatge perquè era molt exagerat i deixaria en encara pitjor lloc a Eli? 

Eli, expulsada d'OT TVE

Eli, expulsada d’OT / TVE

Doncs sembla que sí, que ha passat una cosa semblant. A Wikipedia acostumen a penjar els percentatges d’expulsió, el que aquesta setmana també han fet encara que no es digués durant la gala. Segons la pàgina web, els teleespectadors haurien votat en massa perquè fos ella l’expulsada: en concret, el 94% dels vots així ho volia. Una autèntica castanya que voldrien haver estalviat a la concursant, que prou tenia en ser expulsada. Només cal veure que una de les tendències a Twitter durant tota la gala era el hashtag #eliminada.

Percentatges expulsions 'OT' Wikipedia

Percentatges expulsions ‘OT’ / Wikipedia

Caldrà veure si TVE confirma aquest percentatge. Una cosa està clara, i és que el programa ha de canviar moltes coses si vol millorar l’audiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa