Més crítiques a ‘OT’: ara una concursant s’adorm a classe

Si alguna cosa caracteritza aquesta edició d’Operación Triunfo són les esbroncades que estan rebent els concursants per part dels professors. Per què? Per la mala actitud que estan tenint, ja que no treballen prou ni estan motivats. L’última expulsada, l’Eli, va rebre el càstig màxim de l’audiència després de veure-la tractant malament els seus companys. 

Doncs bé, ara hi ha una altra concursant en el punt de mira dels teleespectadors. Parlem de l’Anne, una de les preferides. Què ha passat? A ella també li critiquen l’actitud passiva que està demostrant, especialment durant aquesta setmana.

Les càmeres de TVE l’han enxampat adormint-se durant una classe d’Azahara, el que l’audiència ha criticat durament a la xarxa. Ella, estirant-se per despertar-se, amb signes evidents d’avorriment… i, finalment, arribant a tenir els ulls tancats.

Una falta d’interès que no ha agradat gens, ja que molts pagarien per rebre una classe de la Zahara: “Maleducada, quina falta de respecte, està desaprofitant l’oportunitat increïble que li estan donant, és pura desgana tot el dia”.

Una nova crítica que se suma a les desenes que estan rebent els seus companys.

Nou comentari