Gran esbroncada a ‘OT’ per la mala actitud dels concursants

Els concursants d’Operación Triunfo segueixen acaparant crítiques dels professors. Només porten dins de l’acadèmia una setmana, però ja han rebut tres esbroncades per part dels professors. El problema? Que creuen que no s’ho estan prenent tan seriosament com haurien de fer-ho.

Aquest dissabte han fet enfadar molt a Noemí Galera, que fa uns dies els va advertir que havien de ser puntuals a les classes… el que segueixen sense fer. I és que després de la classe de Cesc Escolà, el professor de fitness català que ha revolucionat la xarxa, un grup s’hauria estat massa temps a les dutxes. Això hauria provocat que arribessin molt tard a la següent classe, la d’interpretació, el que ha enfurismat Noemí perquè ja els havia advertit.

“No és broma, avui no entraran a classe. Em sap greu que no estigueu tots, però fins aquí ha arribat la meva paciència”, deia Noemí visiblement enfadada. “M’agradaria que les classes grupals i assajos amb Vicky fossin seriosos, perquè us poden nominar per la cançó grupal i ja està bé que us facin callar. Rieu durant el dia del que vulgueu riure, però si esteu una hora amb una senyora que s’ho està treballant durant una setmana… Estaria bé que li féssim cas”. 

El professor d’interpretació tenia preparada una classe per la qual necessitava la presència de tots els alumnes, per la qual cosa va decidir intervenir amb Noemí perquè deixés entrar aquells que feien tard. Noemí acceptava finalment, però els deixava clar que no podien seguir amb aquesta actitud: “Entrareu perquè m’ho ha demanat ell, perquè no pot fer la classe com havia pensat sense vosaltres, però per mi no entraríeu“.

“Perquè us adoneu per què és necessari que arribeu puntuals, perquè la gent es prepara les seves classes”, deia Noemí. Els concursants han demanat perdó al professor, conscients que no estan tenint una bona actitud.

Nou comentari