La xicota de Bruno d’OT, farta de la morbositat del programa

Durant l’última gala d’Operación Triunfo va haver-hi una sorpresa majúscula, quan van emetre un vídeo de la xicota de Bruno per donar-li ànims. El problema? Que les càmeres l’havien enxampat lligant descaradament amb Maialen a dins de l’acadèmia. No havia parlat pràcticament res de la seva nòvia, el que feia sospitar que ho estava amagant. Tot això ha provocat que la xicota de Bruno rebés un munt de comentaris, el que l’ha fet esclatar a Twitter.

Maialen i Bruno, a 'OT 2020'   TVE

Maialen i Bruno, a ‘OT 2020’ / TVE

La parella es va conèixer durant el càsting, el que vol dir que porten poc de temps junts. Però ella ha volgut deixar clar que això no vol dir, però, que no sigui una relació estable. Claudia està farta que fiquin en dubte la seva història d’amor amb Bruno: “Estic cansada de ser la dolenta. Tot això és un xou. No em pronuncio cada vegada que rebo una crítica perquè em tornaria boja. No estic traient res de la situació, la meva relació amb Bruno està per sobre d’aquest circ mediàtic”.

“Estic cansada de rebutjar entrevistes de merda i programes de telebrossa. Només us demano que empatitzeu una mica, perquè hi ha coses fàcils de jutjar sense tenir en compte la repercussió psicològica que pot tenir en cada persona. Existeix el salseig, però aquest programa té altres objectius molt més macos, com ho és la música. És el que heu de fer, donar suport a l’artista”, deia a Instagram.

Finalment decidia deixar Twitter, visiblement molesta amb la repercussió negativa que està tenint des que ha sortit a la llum la seva identitat.

Nou comentari