El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra oberta a ‘OT 1’: “Fantasma, m’insultes perquè necessites diners?”
  • CA

La primera edició d’Operación Triunfo va suposar un abans i un després a televisió. El concurs musical va triomfar moltíssim, el que ha ajudat els seus concursants a seguir vivint de la música vint anys després. Però no només això, sinó que també van crear una amistat entre ells que encara mantenen… en la majoria de casos. I és que hi ha un dels concursants que no gaudeix de tan bona fama. Parlem de Juan Camus, que ha criticat obertament els responsables del programa i que va inventar-se que estava triomfant com a empresari a Londres.

El seu company d’edició Alex Casademunt l’ha criticat en una entrevista a TevéCat, el que ha tornat a generar molta polèmica: “Juan és un vertader fantasma. Javián va anar a visitar-lo a Londres i no li va ensenyar ni la casa ni el seu lloc de feina. Li va pagar un hotel perquè no veiés com era la seva casa, el que feia evident que era mentida que estava triomfant i li feia vergonya. Quan vaig explicar aquesta història, em va bloquejar de Whatsapp”.

Alex Casademunt i Juan Camus a ‘OT’ / TVE

Que hagi tornat a parlar al respecte ha donat ales a Juan Camus, que ha reaparegut a Instagram després de tres anys per denunciar que hagi parlat malament d’ell tan gratuïtament: “Em sembla molt trist veure la teva entrevista a televisió, que després de tants anys vinguis a insultar-me públicament sense venir al cas. És el segon cop que ho fas i aquest cop et responc educadament. Si necessites diners i no tens prou amb els royalties de ‘Mi música es tu voz’ que generosament et vam cedir Naim i jo i que encara segueixes cobrant, no et preocupis que jo t’ho envio. Però no cal que insultis”.

I afegia: “A Javián li vaig pagar un hotel perquè estaven reformant la meva casa i ell venia amb la seva dona, per la qual cosa volia que estiguessin còmodes i tinguessin intimitat. Gràcies a Déu em van molt bé les coses i no m’he d’inventar res perquè, entre altres coses, ser llicenciat a empresarials m’ha estat de gran ajuda. Per cert, has de sentir el meu nou single“. 

Juan Camus respon les provocacions d’Alex Casademunt / Instagram

Un missatge contundent amb el qual demostra que no es quedarà callat davant dels atacs dels companys. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa