El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘OT 2020’: novetats sorprenents i més espectacle
  • CA

Aquest migdia TVE ha fet la presentació de la nova edició d’Operación Triunfo, que s’estrena aquest diumenge. ‘OT 2020’ arriba per fer les delícies dels seguidors del format, que avui s’han assabentat que enguany presenten moltes novetats.

Roberto Leal repeteix com a presentador, el que l’ha fet l’encarregat d’anunciar algun dels canvis més inesperats. Fins ara només se sabien els nomes dels nous membres del jurat: Nina, Natalia Jiménez, Javier Llano i ‘Portu’. 

Ara bé, aquesta no serà l’única novetat ni molt menys. Avui han ensenyat per primer cop fotografies del nou plató i l’acadèmia renovada: dos espais molt més espectaculars. 

Primer de tot han explicat que han incorporat la figura del mànager, que orientarà els concursants a què establir contactes amb companyies musicals. Però les novetats més destacades tenen a veure amb la mecànica del concurs.

En primer lloc, han explicat que per primer cop desapareixerà el límit de nominats: ja no seran només quatre els concursants que s’enfrontin a l’expulsió, sinó que el jurat podrà decidir més noms si ho veu oportú. Seguint aquesta línia, els professors tindran l’opció de no salvar cap dels concursants nominats.

Tot això, amb l’objectiu de posar més pressió en els cantants. De fet, ara ni tan sols el preferit de l’audiència serà intocable: a partir d’ara, també ells podran ser nominats. Perden aquesta ajuda, però a canvi podran obtenir l’avantatge de poder escollir parella o cançó. Finalment, a ‘OT 2020’ també se sotmetran a examen les cançons grupals; el que no es feia fins ara. Una altra novetat serà que l’expulsat de la setmana només podrà acomiadar-se d’un dels companys, amb el que busquen aixecar interès i generar morbositat. 

Imatge de la presentació de la nova edició d'OT TVE

Imatge de la presentació de la nova edició d’OT / TVE

Uns canvis amb els quals pretenen acaparar encara més atenció. Aconseguiran una bona audiència durant la primera gala d’enguany?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa