El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tot preparat per a l’estrena d’OT 2020
  • CA

TVE acaba de confirmar la data oficial: ‘Operación Triunfo 2020‘ s’estrenarà el pròxim diumenge 12 de gener. El concurs musical torna a la petita pantalla en una nova edició que pretén aconseguir més èxit que l’anterior. L’audiència no va ser gaire alta, el que els directius van associar al poc temps que havia passat des de l’exitosa edició anterior. Ara sí que han deixat córrer el temps, el que els fa ser optimistes.

El retorn d’OT s’espera amb candeletes, per la qual cosa l’anunci de la data ha provocat una allau d’aplaudiments. El jurat ja està escollit, així com els finalistes. Noemí Galera obrirà les portes de l’acadèmia als 16 seleccionats durant la gala 0. El presentador? Una altra vegada, l’estimat Roberto Leal

La primera gala seguirà el format habitual: els 30 finalistes del càsting quedaran reduïts a 18 que cantaran per primer cop a sobre de l’escenari. El jurat valorarà i finalment seran 16 els escollits que dormiran a dins de la casa. 

El programa passa als diumenges, una cita per als seguidors del programa que de ben segur que no es perden. La cadena ha decidit avançar l’horari d’emissió a les 22 h, el que fan amb la intenció que el programa no acabi tan tard després que molts teleespectadors s’hagin queixat al respecte. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa