El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ortega Cano ingressa a l’hospital per sotmetre’s a una operació de cor molt delicada
  • CA

José Ortega Cano ha ingressat a l’hospital a primera hora del matí per ser sotmès a una operació de cor molt delicada. L’extorero, que és d’actualitat recentment pel documental de la seva fillastra Rocío Carrasco, ha arribat a la clínica en companyia de la seva dona. Molt nerviós, passarà per quiròfan després que els metges l’hagin advertit que els resultats de l’última prova no han estat favorables.

“Li van fer un TAC coronari amb contrast i el resultat no va ser molt bo. Ens van donar el resultat la setmana passada, li han trobat una cosa i s’ha d’intervenir”, explicava Ana María Aldón. Li hauran d’implantar un catèter, segons han explicat, una operació complicada tenint en compte els problemes de salut que arrossega Ortega Cano.

José Ortega Cano i Ana María Aldón, a l’entrada de l’hospital aquest matí / Europa Press

La dona no serà l’únic familiar que l’acompanyarà en aquest ingrés. Conchi i Paco Ortega, els germans del torero, també s’han traslladat a l’hospital per fer-li companyia abans de l’operació. La germana, molt afectada, deixava clar que és una intervenció delicada: “Ell està entre nerviós i tranquil… Esperem que tot surti bé, perquè me l’estimo molt”. Caldrà esperar per conèixer l’estat d’Ortega i la seva evolució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa