El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un exconcursant d’OT ataca la productora: “Falsos, no compteu amb mi”
  • CA

Han passat 19 anys de l’estrena de la primera edició d’Operación Triunfo, un format innovador que acabaria convertint-se un èxit sense precedents. Tinet Rubira, el director de la productora Gestmusic, ha enviat una felicitació als concursants de llavors via Twitter. Un gest que ha generat moltíssims comentaris perquè, aparentment, semblava que s’havia oblidat el nom de dos d’ells: el de Verónica Romero i el de Juan Camus. Poc després, però, escrivia un altre missatge en el qual explicava per què no els havia mencionat. “No, no m’he oblidat d’ells. En el tuit anterior m’havia quedat sense espai. Felicitats de nou a tots els d’OT 1 i totes les edicions que han vingut després”.

Un d’ells, Juan Camus, ha estat el participant més polèmic d’aquella edició. Recordem que la seva relació amb la productora ha estat marcada pel conflicte especialment en aquests últims anys. Els ha criticat obertament diverses vegades, en una mala relació que va començar amb la retrobada que va organitzar TVE el passat 2016. Van oferir un concert per celebrar-ho, en el qual sembla que no havien comptat amb Juan (almenys així ho va denunciar ell). Aquí van començar unes acusacions que continuen sense tenir fi… 

 TVE

I és que a Camus no li ha agradat veure que Tinet Rubira no el mencionés en el primer missatge, el que ha deixat palès en un comentari àcid i ple de rancor: “Ja que dius el meu nom et diré el mateix que vaig dir en el seu dia a Noemí Galera. Ets un fals que després que jo et donés suport en els càstings de la nova edició d’OT, tu, com a cap de Gestmusic, vas convidar a tothom excepte a mi per “falta de repertori”. Aquest és el teu esperit d’OT. Amb mi no comptis“.

 

Una nova polèmica que esquitxa Juan Camus, que no perdona el tracte rebut per part de la productora del programa musical. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa