El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La vida privada d’Ona Carbonell: xicot exgimnasta i passió per la moda
  • CA

Ona Carbonell ha acaparat un munt de titulars aquests últims dies per la complicitat que va demostrar amb els reis Felip i Letícia. La nedadora catalana ha fet història en aconseguir 23 medalles en el mundial de Corea del Sud, el que fa encara més impressionant el seu palmarès. 

Els reis, amb Ona Carbonell Casa Reial

Els reis, amb Ona Carbonell / Casa Reial

Ara bé, què hi ha darrere de la seva majestuositat com a esportista? Com és la vida privada de Carbonell? ‘El Mundo‘ ha investigat el seu entorn, del qual n’han extret uns quants titulars. Primer, sobre la seva família: els seus pares són metges, mentre que el seu germà és doctor en biologia sintètica i confessor al mateix temps.

“Riallera, coqueta i reservada“, així la descriuen alguns dels seus amics més propers. Entre ells, la seva companya Gemma Mengual que afegeix l’adjectiu “ambiciosa”: “Si se li fica alguna cosa al cap, busca tots els mitjans per aconseguir-ho i sap com fer-ho”. Les seves publicacions a Instagram evidencien que dona suport sempre que pot a les causes LGTBI i que està conscienciada amb el medi ambient. Entre les aficions de la nedadora en destaca una, la passió per la moda. De fet, ha arribat a cursar el grau de Disseny i fa poc ha llançat la seva pròpia col·lecció de banyadors. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Traigo noticias frescas, ya está lista mi nueva colección de bañadores @Taymory by @Ona_carbonell…Dejo el link en mi biografía y me encantaría saber qué os parece, este verano lo llenamos de colores! #SUNRISE#REDROSE #swim#beach #summer #beyou #Bañadores#Playa 

Una publicación compartida de Ona Carbonell (@ona_carbonell) el

Una de les coses que més curiositat genera de la seva vida és la seva vida amorosa. Fa més de deu anys que surt amb Pablo Ibáñez, un exgimnasta que va captivar-la una dècada enrere. Es van conèixer en un centre d’alt rendiment quan ell era gimnasta a la selecció espanyola, el que fa que ell entengui perfectament la pressió i tipus de feina tan sacrificada de la seva parella. Així ho assegurava ella mateixa en una de les seves últimes entrevistes a ‘El Mundo’: “Que ell hagi estat un esportista d’elit ajuda a què entengui l’atapeïda agenda que tinc”. De moment no tindrien previst casar-se, però no ho descarten per un futur pròxim. De moment viuen a Viladecans amb dos gossos adoptats que els tindrien enamorats.

Ona Carbonell i Pablo Ibáñez Europa Press

Ona Carbonell i Pablo Ibáñez /  Europa Press

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hace un añito adoptamos a estas criaturas! Su primer día en la nieve, la mejor manera de despedir el #2017! Feliz entrada de año #2018 a todos!!!! #tane #shima #aramoncerler #benasque #huesca #maxpatacarboosechodemenos #felizañonuevo #uva #cenaconamigos

Una publicación compartida de Ona Carbonell (@ona_carbonell) el

Pràcticament no es deixen veure junts, ni tan sols en el seu Instagram. De fet, la primera -i única- vegada que van posar junts en un photocall va ser el 2016 durant la gala del dia mundial de la infància. Ambdós són molt reservats i mantenen la seva relació allunyada dels focus. Això no va impedir, per això, que Pablo la visités durant una prova a ‘Masterchef’. 

Pablo Ibáñez, a 'Masterchef' TVE

Pablo Ibáñez, a ‘Masterchef’ / TVE

Una parella consolidada que segueix unida més d’una dècada després. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa