El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ona Carbonell, embarassada del seu primer fill
  • CA

Ona Carbonell ha anunciat que està esperant el seu primer fill. La nedadora, de 29 anys, es convertirà en mare en els pròxims mesos de la mà de Pablo Ibáñez. Fa més de deu anys que surten junts, una relació llarga que ara dona un pas més.

Ella ha donat a conèixer la bona notícia amb una divertida fotografia a Instagram, en la qual apareix envoltada de les companyes de l’equip de natació sincronitzada. Totes les mirades, a la incipient panxa que es distingeix gràcies al banyador negre que llueix la catalana.

“Les bones notícies sempre són millors quan les comparteixes amb els teus companys i companyes. L’equip augmenta!”, ha escrit Ona. Un embaràs molt desitjat que ha fet les delícies dels seus amics i amigues, que han omplert la publicació de missatges de felicitació. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Las buenas noticias siempre son mejores cuando las compartes con tus compañer@s. ¡¡El equipo aumenta!! ??‍??

Una publicación compartida de Ona Carbonell (@ona_carbonell) el

Ona Carbonell i el seu xicot es van conèixer en el centre d’alt rendiment de Sant Cugat, quan ella només tenia 19 anys i ell era gimnasta de la selecció. Sempre s’han mantingut aliens als flaixos, una relació hermètica de la qual no han volgut parlar davant la premsa del cor. Reservats amb la vida privada, ara obren un raconet per compartir amb tots la millor notícia.  

Ona Carbonell posa per primer cop amb el seu xicot Europa Press

Ona Carbonell posava per primer cop amb el seu xicot el 2016 / Europa Press

La nedadora va anunciar que es retiraria de la competició temporalment el passat mes de setembre, una decisió que ara es pensa que tindria com un dels motius principals ampliar la família. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa