Omar Montes confessa que va robar a casa d’Isabel Pantoja quan sortia amb la seva filla: “Ara sóc milionari”

Ha ensenyat a televisió la nina que va endur-se de casa de qui era la seva sogra

Omar Montes ha estat l’últim convidat de La Resistencia. L’antic xicot d’Isa Pantoja s’ha convertit en un dels cantants més escoltats a Espanya, del que ha tret pit davant de David Broncano. Simpàtic i molt extravertit, el jove ha deixat anar titulars molt potents. Entre ells? Que va robar a la casa familiar dels Pantoja i quants diners té al banc.

En la seva primera visita a Cantora, Omar s’hauria quedat molt sorprès en veure tan luxe: “Vaig agafar el primer que vaig veure i m’ho vaig quedar de record. És aquesta nina. L’única cosa dolenta que té és que li falta un braç”. Una nina d’Isabel Pantoja que podria arribar a tenir un gran valor.

Omar Montes, amb una nina robada de casa d’Isabel Pantoja / Movistar+

I pel que fa als diners que ha aconseguit, deixa clar que les coses li van molt bé: “Tinc menys diners que Messi, però en tinc més que Jesé”, deia per sorpresa del presentador. L’exjugador del Reial Madrid té una fitxa de cinc milions d’euros l’any, per la qual cosa Broncano manifestava el seu dubte: “Jesé cobra molts milions, eh? No se t’haurà escalfat la boca?”. I això encenia al convidat: “Que Jesé té més que jo? Crec que l’única cosa que té més que jo són fills. A més a més que ara està en mala ratxa perquè les discoteques estan tancades pel Covid”.

Pel que fa a l’altra pregunta obligatòria de David Broncano, la de la quantitat de relacions sexuals que manté en un mes, Omar Montes no ha volgut mullar-se: “No li dono importància al sexe. Jo practico el sexe tàntric i, a més a més, m’interessen més altres coses com els planetes i com es va crear l’univers”.

Una entrevista molt estranya que ha deixat encuriosida l’audiència.

Nou comentari