El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Omar Montes revela que pateix una malaltia crònica
  • CA

Omar Montes s’ha hagut d’afrontar a una informació molt polèmica que el deixava molt malament. L’organització d’un festival de música a Fuengirola cancel·lava el seu concert poc abans de la celebració, ja que asseguraven que el cantant es negava a dur mascareta i que havia aparegut begut. Una actitud incívica que ell s’encarregava a negar ràpidament a Instagram: “Ara em diuen que han cancel·lat el concert per culpa meva? La veritat és que no han venut suficients entrades i no podien fer front a les despeses. Ara m’acusen a mi amb mentides? No teniu vergonya“.

Visiblement enfadat, poc després entrava en directe a ‘Espejo Público’ per defensar-se: “Em sento trist perquè crec que m’han enganyat, em sento defraudat. És el primer cop que em passa això, no m’ho esperava. Repeteixo que és mentida que anul·lessin el concert perquè no duia mascareta. De fet, mai no ho he explicat… però sóc persona de risc perquè pateixo asma”.

Una afecció que ha detallat per primer cop: “Sóc una persona asmàtica crònica amb aerosol des del matí fins que vaig a dormir. Tinc rinitis al·lèrgica, una reacció a la pols i el pol·len. Només diré que qualsevol persona m’abraça i em pot matar. Tinc molt de risc”. 

Una informació que ha preocupat els seus fans, que encara arrosseguen el disgust per la cancel·lació del concert. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa