El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Omar Montes, entre els desallotjats en una festa il·legal d’influencers
  • CA

Les mesures de contenció de la Covid-19 són clares, especialment pel que fa a la prohibició de celebrar reunions amb moltes persones. No obstant això, són molts els joves que decideixen ignorar les prohibicions i organitzar festes il·legals. Aquest cap de setmana, de fet, la policia de Marbella ha hagut d’obrir 23 actes d’incompliment en la celebració d’una festa amb més de 40 persones, la majoria d’ells influencers.

En la festa, en la qual presumptament es gravava el videoclip de la nova cançó d’Omar Montes, els assistents no guardaven la distància de seguretat ni duien mascaretes. A més a més, es tractava d’una reunió amb excés d’aforament amb gent que venia d’altres municipis encara que hi ha tancament perimetral del municipi. 

Des de l’administració autonòmica, deixen caure a El Español que es tractaria de manera diferent en cas de confirmar-se que estaven gravant el videoclip perquè això suposaria que la reunió era de feina i no una festa com a tal. Igualment, podrien multar-los igualment per no fer ús de les mascaretes ni guardar la distància necessària. 

 

 

Els assistents no s’amaguen, a més a més, ja que han publicat vídeos des de dins. 

 

 

Ara caldrà que es determini la quantitat de la multa que els imposaran.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa