Omar Montes: “Tinc rellotges de 300.000 €, però segueixo vivint en el pis de 50 m² del meu barri”

El cantant concedeix una entrevista plena de titulars bomba sobre la seva nova vida

Omar Montes encara no es creu tot el que ha aconseguit. El jove va guanyar repercussió mediàtica gràcies a ser parella de Chabelita, la filla petita d’Isabel Pantoja. Van trencar poc després, però Omar va saber esprémer la fama i va començar a anar de plató en plató tot guanyant-se l’estima dels teleespectadors… i d’aquí, a publicar un single que va precedir a molts d’altres. Ara, convertit en cantant d’èxit, prepara la publicació d’un llibre i una sèrie a Amazon Prime. Ha arribat a ser el cantant més escoltat a Espanya, una fita de la que parla en una entrevista molt sincera a El Mundo.

Té una autèntica fortuna, però segueix vivint en un pis de 50 metres quadrats en un barri madrileny: “El meu últim capritx ha estat un Rolex de 360.000 dòlars. Si puc retirar la meva mare de fregar escales, per què no puc tenir un Rolex? El compro perquè me l’he guanyat i he suat per aconseguir-ho. Segueixo vivint en el pis de tota la vida perquè m’encanta. Vaig amb la meva àvia a fer la compra, esmorzo amb el meu avi, vaig al gimnàs, estic amb el meu fill…”.

S’ha gastat moltíssims diners en roba, joies i cotxes, però ajuda els altres sempre que pot: “He gastat molts milers d’euros omplint el carro de la compra de veïns del meu barri. Sóc molt creient i sempre que faig diners els inverteixo en fer el bé. Però no és que sigui espiritual. Em gasto 5.000 € en omplir els carros de la gent que ho està passant malament i l’endemà m’arriben 15.000 € per una altra banda. A més a més, tinc contractats 15 amics del barri perquè no estiguin al carrer fent coses dolentes”.

Omar Montes, en una entrevista al Deluxe / Telecinco

Precisament sobre això en sap molt, ja que sempre explica com de difícil va ser per ell evitar les males influències que l’envoltaven: “En el llibre que publico a l’octubre podreu conèixer l’Omar que no surt a Instagram, qui sentia trets de petit. Vaig patir assetjament, racisme, problemes, maneres no massa maques de guanyar-me la vida… Però vaig aconseguir sortir-hi”. Una història de superació que l’ha col·locat en el més alt.

Comentaris

  ¿Un ser con raices arabes y gitanas? 13/08/2021 7:42 pm
  ¿Buena gente? ¿Legal?
  Com hi ha món, i encara se'n vanta ? 13/08/2021 7:56 pm
  Qui és aquest tros d'ase ? D'on ha eixit ? Qualsevol persona una mica assentada i amb bon funcionament de neurones prefereix tenir un "Casio" i una casa una mica més gran i agençada, que hi posem 100m², 150m²... ?
  No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 16/08/2021 1:08 pm
  M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari