Cancel·len un concert d’Omar Montes per aparèixer begut i sense mascareta

Omar Montes s’ha vist involucrat en una polèmica que li ha sortit cara. L’organització d’un festival a Fuengirola ha cancel·lat el seu concert només uns minuts abans de la celebració, el que han justificat amb un atac directe al comportament del cantant. Asseguren que Omar i els seus acompanyants haurien estat molt incívics, ja que s’haurien negat a dur la mascareta obligatòria i haurien aparegut beguts.

Poc després, era Omar qui donava la cara per explicar la seva versió, que no té res a veure amb l’oficial: “No m’han pagat ni un euro. I nois, jo sóc una persona de risc perquè tinc pol·linosis. M’han portat a un banc d’aliments i quan he donat el xec amb diners ha començat a aparèixer un munt de gent, per la qual cosa li he dit a l’organitzador que hauria de marxar perquè no duia mascareta i qualsevol em podria haver contagiat. Doncs ara resulta que m’han dit que han cancel·lat el concert per culpa meva i la realitat és que no han venut prous entrades i no podien fer front a les despeses perquè no han fet una bona promoció. I ara m’acuseu a mi? No teniu vergonya. A sobre que he vingut des de Madrid i he deixat allà la meva àvia malalta… No m’ho puc creure“, denunciava visiblement enfadat. 

Omar Montes   Instagram

Omar Montes, indignat / Instagram

Sobre la segona part del comunicat, en el qual asseguraven que havien acudit amb unes copes de més, també ha volgut replicar: “Ningú del meu equip ni jo bevem ni ens droguem. Tots els meus fans em coneixen. Ja podeu buscar una altra excusa”.

Finalment donen la raó a Omar Montes   Instagram

Finalment donen la raó a Omar Montes /  Instagram

Més tard, en adonar-se de tota la repercussió, l’organització del festival ha publicat un comunicat oficial en el qual demanaven perdó per tot el que havia passat i es retractaven: “Omar no és el culpable dels fets, hem retirat el comunicat perquè no estem d’acord”. Una polèmica que no han acabat d’aclarir, però que ha provocat molts problemes al cantant. 

Nou comentari