El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cosina de Felip VI, en tractament psicològic per la mort de la mare i la germana: “Em costa sortir del llit”
  • CA

Olivia de Borbó ha viscut uns mesos molt dolorosos. La germana va morir el passat mes de febrer amb només 44 anys, una pèrdua que va trencar la família només un mes abans de la mort de la mare. La princesa Beatrice moria el dia que es decretava l’estat d’alarma a Espanya, el que va impedir que la família pogués reunir-se per acomiadar-se d’ella. La cosina llunyana de Felip VI s’ha obert en canal en una entrevista a la revista ¡Hola! per explicar com es troba un any després d’aquell moment tan tràgic.

“Tinc records molt borrosos d’aquells moments… Encara em costa sortir del llit i assumir tot el que ha passat. Han estat dos anys molt difícils i tristos. La imatge que tinc de tot és molt gris… La nostra tragèdia va venir unida a la pandèmia i a tanta tristesa al voltant. Vam tenir tantes pors i va ser molt dificil tirar endavant. Part de la meva vida ha marxat i tot s’ha aturat, costa assumir que la vida segueix. No em centro en la memòria per no patir tant. El meu cor ha bloquejat els records per assumir el dolor en petites dosis”, reflexiona.

Completament trencada, l’únic consol que té és que arran de la mort de la mare ha creat un projecte benèfic per lluitar contra la malaltia que va acabar amb la vida de la mare: “Ella no volia que ningú més hagués de passar per una malaltia tan horrible i amb tant patiment. Lluitem contra la malaltia pulmonar obstructiva crònica”. L’enterrament va ser en la més estricta intimitat i ni tan sols la família més propera va poder acudir al tanatori: “El meu pare només va poder estar una estona perquè teníem por que es contagiés del virus. El meu germà no va poder venir perquè tenia pulmonia bilateral i l’endemà de la mort de la nostra mare va donar positiu en Covid”.

Olivia de Borbó, en una foto d’arxiu / Europa Press

Olivia de Borbó està en tractament psicològic des de llavors, el que reconeix que és fonamental per ella: “He estat en mans d’una gran professional que m’ha ajudat molt, perquè un dol és semblant a una depressió i et pot derivar a una. No falto a la meva consulta setmanal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa