El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum la dinerada que guanya Olga Moreno a ‘Supervivientes’
  • CA

Olga Moreno és la gran protagonista d’aquesta edició de Supervivientes. Casualitat o moviment estratègic brillant, la seva participació ha coincidit amb l’emissió del documental de Rocío Carrasco (exparella del seu marit, Antonio David Flores) i això l’ha envoltat d’expectació. L’audiència vol saber com està el seu matrimoni amb l’extertulià i què opina sobre que Rocío hagi trencat el seu silenci després de tants anys.

En aquests tipus de programes, tenir més expectació és equivalent a guanyar més diners. I en el seu cas, sembla que aquesta premissa es compleix. Informalia quantifica els diners que ha guanyat de moment en 120.000 €, una autèntica dinerada que encara pot créixer bastant.

La família té necessitats econòmiques des que Telecinco decidís acomiadar Antonio David. És per això que Olga va acceptar l’oferta de la cadena per participar a Supervivientes a canvi de 15.000 € la setmana, un dels caixets més alts d’aquesta edició. Dos mesos després, doncs, ha aconseguit bastants diners. Però és que, a més a més, en cas d’arribar a la final podria emportar-se 180.000 € i els 200.000 € extres si fos la guanyadora.

Olga Moreno, emocionada en directe a Supervivientes / Telecinco

Aquests diners els ajudaran a superar la mala ratxa econòmica, així com el sou que està aconseguint Rocío Flores -la filla d’Antonio David- gràcies a la col·laboració a El Programa de Ana Rosa, uns 800 € al dia. Caldrà esperar per veure quantes setmanes més aguanta Olga i quina feina aconsegueix trobar Antonio David quan la seva imatge pública està més malmesa que mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa