El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Moreno indigna l’audiència en reconèixer que té tracte de favor a ‘Supervivientes’
  • CA

Olga Moreno s’enfronta a la segona nominació a Supervivientes. La dona d’Antonio David Flores és la concursant que més ha lluitat i que més proves de líder ha guanyat. Ara bé, també és ella qui més crítiques està rebent per haver fet trampes i haver-se aprofitat de la bona fe dels companys. De fet, s’ha quedat completament sola en ser enxampada robant menjar a una de les seves millors amigues del concurs… Tots els famosos que són expulsats reconeixen que creuen que és una estratega molt falsa i calculadora.

No ha guanyat molt bona fama i l’última confessió que ha fet no ajuda a millorar-la. Per què? Què ha dit? Els concursants finalistes havien de fer un al·legat per demanar als teleespectadors que els votessin i els salvessin de l’expulsió. En el seu torn, Olga es mostrava molt nerviosa i reconeixia que li feia molta vergonya parlar davant de càmera. Poc després, però, deixava clar que ha estat “molt feliç” en el concurs i que està farta de plorar: “Vull estar més contenta aquí a dins, així que només us demano que em voteu per poder arribar a la final”.

El problema arribava amb l’última frase del discurs de l’Olga: “I gràcies als alts càrrecs. Ells ja saben per què”. Com dèiem, que es dirigeixi així cap als directors del programa no ha agradat als teleespectadors, ja que ho ha interpretat com una confessió que té tracte de favor. Si fins ara Olga Moreno s’havia vist envoltada d’acusacions de tongo i favoritisme, amb aquest al·legat les ha accentuat encara més.

Olga Moreno a 'Supervivientes' - Telecinco
Controvertit al·legat d’Olga Moreno a Supervivientes / Telecinco

Les acusacions s’han multiplicat ràpidament a Twitter i és bastant probable que Olga s’hagi guanyat l’expulsió amb aquestes paraules. Caldrà veure si finalment li donen suport o si la castiguen per presumir d’un tracte de favor que no hauria de tenir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa