Olga Moreno, contra les cordes per culpa de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco i Antonio David Flores segueixen immersos en una batalla judicial que ja dura més de dues dècades. L’exparella no se suporta, tal com demostra una guerra que han traslladat a televisió amb el documental que protagonitza ella a Telecinco. Rocío va demandar el marit i el va acusar d’insolvència punible, d’haver fet moviments en el seu patrimoni per evitar el pagament del deute de manutenció pel fill que tenen en comú. Aquest judici els enfronta directament, encara que Rocío tindria a les seves mans implicar també a Olga Moreno. Antonio David i Olga han estat junts aquests últims 20 anys, una relació que precisament han trencat fa un parell de setmanes. Que ja no estiguin junts no vol dir que Olga no pugui ser implicada en aquest cas, el que podria succeir segons informa Look.

El problema hauria començat quan Antonio David Flores va cobrar 200.000 € a través de terceres persones i diverses societats poc després de declarar-se insolvent judicialment. Una de les persones que l’hauria ajudat a fer aquesta presumpta estafa hauria estat Olga Moreno, a qui ara podrien implicar: “L’escrit d’acusació del fiscal assenyala que el seu marit va manipular i falsejar comptes personals per poder declarar-se insolvent i no pagar a la seva exdona. És criminalment responsable en concepte d’autor i la qüestió és si un nou procediment podria demostrar que Olga Moreno hauria actuat com a cooperadora necessària perquè Antonio David cometés el presumpte delicte del que se l’acusa”. Cal recordar que l’extertulià va reconèixer que els diners que van pagar-li per les seves intervencions a Enemigos Íntimos les va cobrar una empresa que té com a administradora única la seva dona”. El que cal saber és si Olga era conscient de l’estratègia del seu marit, el que sembla obvi. Ella, però, hauria assegurat a fonts properes que signava tot el que li posaven davant.

Olga Moreno i Antonio David Flores, en una entrevista al 'Deluxe' - Telecinco
Olga Moreno i Antonio David Flores, en una entrevista al Deluxe / Telecinco

El periodista Antonio Rossi deia a El Programa de Ana Rosa que Olga Moreno ha deixat clar que seguirà al costat d’Antonio David encara que hagin tallat, encara que també diu que no permetrà que la deixin de ximple o manipulada. Ara totes les mirades estan en Rocío Carrasco, que té a les seves mans demanar que obrin un nou procediment que podria col·locar a la diana a l’ex del seu exmarit.

Nou comentari